Har Gråtoner presset Bitcoin tilbake til $ 40K-merket?

Noen statistikker indikerer at Bitcoins nåværende rally kan være mer avhengig av institusjonelle investorer enn noen gang før.

Skjøt Bitcoins pris nesten 20% for å igjen sveve like under $ 40 000-marken

I løpet av 48 timer etter at Grayscale gjenåpnet sine tjenester for nye investorer 13. januar, skjøt Bitcoins pris nesten 20% for å igjen sveve like under $ 40 000-marken.

I løpet av samme periode la det institusjonelle investeringsselskapet til 4618 BTC i porteføljen til en nåverdi på 182 millioner dollar. Inkludert siste kvartals inntak på 3,3 milliarder dollar, som for det meste er BTC, ligger Grayscales kryptoportefølje på 27,6 milliarder dollar.

Bitcoin er ikke den eneste mynten som har fått sterk støtte siden 13. januar, med hele kryptomarkedet som tilførte 137 milliarder dollar for å øke igjen etter en billion dollar.

Gråtoner er tilbake! Gråtoner får ytterligere 2172 #BTC om 24 timer. Deres totale AUM er nå 26,39 milliarder dollar.

Med den økende etterspørselen fra institusjonelle investorer blir Bitcoin Up tilgjengelige tilbud stadig mindre. I går kunngjorde store børs eToro til brukerne at de forventer å oppleve likviditetsproblemer for sin kryptoplattform, og advarer om at det kan begrense marginhandel og KJØP ordrer i løpet av helgen for å takle det.

Siden Bitcoins halvering sent i fjor, blir det utvunnet omtrent 900 BTC

Siden Bitcoins halvering sent i fjor, blir det utvunnet omtrent 900 BTC hver dag. I følge kryptoanalyseplattformen Glassnode blir imidlertid bare en tredjedel av dem faktisk sendt til børser siden juli 2020.

I løpet av samme periode har Grayscale kjøpt omtrent 224930 Bitcoin, noe som tilsvarer mer enn 1200 BTC per dag. Ikke tatt i betraktning andre institusjonelle investorer, tørker det tilgjengelige tilbudet raskt opp.

Ikke all statistikk antyder at institusjonelle investorer spiller en sentral rolle i kryptoprisen, men med Grayscales Ethereum Trust som ikke mottok samme interesse den siste måneden. Balansen har faktisk redusert med 6036 Ether siden 9. desember da den nådde en heltidshøyde på 2,94 millioner ETH. I løpet av denne perioden økte Bitcoin med 116%, men Ethereum økte med mer enn 122%.