Bitcoin fortsætter stigningen efter at have brudt $ 23.000

Bitcoin følger en kortvarig stigende supportlinje.

Daglige tekniske indikatorer er hausse, men to-timers diagrammet viser en vis svaghed.

BTC er sandsynligvis i bølge 3 af en fem-bølge bullish impuls

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

Crypto Cash har fortsat sin opstigning efter endelig at have knækket $ 20.000 og nået et højdepunkt på $ 23.800 den 17. december.

Bitcoin forventes at fortsætte med at stige mod højere mål inden en eventuel korrektion.

Bitcoin chugs Langs

BTC-prisen har fortsat sit opadgående træk efter at have brudt ud over $ 19.500. Det nåede et højdepunkt på $ 23.800 i går, før det oprettede en lille øvre væge og faldt lidt tilbage til $ 23.000.

Tekniske indikatorer i den daglige tidsramme er bullish. Udover det faktum, at gårsdagens bevægelse skete med et betydeligt volumen, krydsede RSI lige tilbage over 70, og MACD-histogrammet er nu positivt. Den bullish trend fortsættelse ville blive bekræftet af et bullish kryds i den stokastiske oscillator.

Den to-timers tidsramme viser, at BTC muligvis følger en stigende supportlinje og ligger betydeligt over den.

Imidlertid viser lavere tidsrammer en vis svaghed, da både RSI og MACD bevæger sig nedad. Sidstnævnte giver allerede et reverseringssignal.

Hvis BTC begynder at falde, vil det nærmeste supportområde blive fundet til $ 21.000, det 0.618 Fib retracement niveau, der også falder sammen med den stigende supportlinje.