Bitcoin-förutsägelse: BTC träffar $ 19000; kan dra tillbaka, analytiker

Bitcoin-förutsägelse förväntar sig en återgång efter all-time high.
Bitcoin svävar över $ 19000 trots tillbakadragningar under märket.
Bitcoin-priset någonsin högt förväntat över $ 20.000.
Kungen av kryptovaluta Bitcoin handlas nu över $ 19000-märket, och med tanke på $ 4860-läget i mars 2020 är den nuvarande höga en av de största prestationerna för kryptokurrency. Bitcoin fortsätter att njuta av fördelen jämfört med andra kryptovalutor, eftersom den är den första och främsta kryptovalutan som lade grunden för att andra valutor och finansteknikområdet blev verklighet. I skrivande stund ligger BTC-priset på 18924 dollar.

Bitcoin-förutsägelse: BTC träffar $ 19000; kan dra tillbaka, analytiker 1

Bitcoin-priset observerade 18117 dollar under de senaste 48 timmarna och korsade i stadiga rörelser 19000 dollar för att nå 19490 dollar. Sedan dess tjänar det nuvarande priset på cirka 19100 dollar som starkt stöd trots små motgångar. När detta skrivs är marknaden nu stabil, med endast 3 av 28 tekniska indikatorer lutande mot försäljning. Som ordspråket säger kommer Hodlers att hålla och handlare kommer att handla.

Bitcoin-förutsägelse: Vad kan man förvänta sig?
Kungen av kryptovaluta har kämpat för att hålla sig flytande över $ 19000-märket de senaste 24 timmarna, och priset har redan nått över $ 19400-märket två gånger. Analyst Trading Shot förklarar att kryptovalutans kung rör sig starkt mot guld, men en stark tillbakadragning förväntas när den når den förväntade rekordhöga tiden över 25000 dollar.

Relaterade inlägg
Är Bitcoin ett rimligt alternativ för utvecklingsländer?
Peter Schiff: Institutioner kommer att köpa guld, inte Bitcoin under inflationen
Bitcoin-pensionskonton ger dramatiska vinster
Bitcoin och guld ska injiceras med $ 15 biljoner steroider

Bitcoin-förutsägelse: BTC träffar $ 19000; kan dra tillbaka, analytiker 2

Trading Shot förklarar att jämförelsen görs på ett 1-veckors- jämfört med 1-månadersdiagram, eftersom guld är en långsam värdebutik medan Bitcoin är en mycket snabbare digital marknad. Han understryker att den nuvarande paraboliska gulduppgången bröt sin rekordhöga nivå i juli förra året efter en topp på 30 dagar på Fibonacci-förlängningen 1.1382. Guld har observerats vid en tillbakadragning efter att ha träffat rekordhögt med tanke på de nuvarande amerikanska ekonomiska förhållandena och den andra vågen i pandemin.

Shot förklarar Bitcoin-prisförutsägelser förväntar sig en ny heltidshöjd snart, medan andra förväntar sig en möjlig ökning av antagandet mot fiat. Shot hittar Bitcoin 1.1382 Fibonacci-förlängningen runt $ 25000. Han hävdar att eftersom Bitcoin följer guld så nära på lång sikt, kan vi förvänta oss en medelfristig tillbakadragning för BTC på 1W-diagrammet efter all-time high?

Bitcoin-förutsägelse jämfört med Googles trender
Analytiker X Force global förklarar att när vi observerar en tidslinje för det faktiska intresset via sökintresset för nyckelordet „Bitcoin“ i ett femårsdiagram, finner vi att intresset fortfarande inte är så högt som 2018 års räntehöjd. Den nämnda räntehöjden drevs av rädslan för att missa Bitcoin-ekonomin när kryptovalutakungen slog massiva siffror för första gången.

Bitcoin-förutsägelse: BTC träffar $ 19000; kan dra tillbaka, analytiker 3

Analytikern presenterar två möjliga scenarier; den första som vi kan komma att spränga genom nya rekordhöga toppar på grund av att detta är en möjlig eftersläpande indikator. För det andra kanske vi aldrig ser samma ränta när som helst snart och har en möjlig krasch inom en snar framtid. Han är av den åsikten att det andra scenariot är mycket troligt med tanke på de nuvarande världsförhållandena.